Al meer dan twee decennia lang is VERHUUR TRUYERS actief in de verhuur van hoogwerkers en verhuur van schaarliften. Onze vloot bevat zowel elektrische als diesel toestellen met een maximale werkhoogte tot 43 meter. U kan verder ook bij ons terecht voor de verhuur van heftrucks, verhuur van verreikers, verhuur van graafmachines, verhuur van compressoren, verhuur van stroomgroepen en verhuur van infrarood stralers. Ook voor toestellen niet behorende tot onze eigen vloot kan u bij ons terecht. Wij helpen u graag aan het juiste toestel. Op deze website kan u een volledig overzicht van ons verhuur gamma terugvinden. Als klant kan u er op vertrouwen dat u geholpen wordt door een ervaren team dat u bijstaat met deskundig advies bij de keuze van het gepaste toestel. Onze eigen transportdienst bezorgt de machine op de afgesproken plaats en tijdstip, bij u of op de werf.  Onze hoogwerkers kunnen ook geleverd worden met rijplaten. Bij een eventueel defect is ons depannageteam snel ter plaatse. Indien nodig geven wij u instructies voor de bediening van het toestel. Contacteer ons telefonisch of per e-mail voor een vrijblijvende prijsofferte .Wij staan garant voor een snel en deskundig antwoord op al uw vragen.

Het volledige overzicht

Klik op het icoontje voor een beknopt overzicht van onze machines.  Heeft u uw machine niet gevonden?  Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

ELEKTRISCHE SCHAARLIFTEN

Elektrische schaarliften

Werkhoogtes van 8-14 meter.De elektromotor is energiezuinig en produceert geen uitlaatgassen en geluidshinder, ideaal voor binnengebruik.

DIESEL SCHAARLIFTEN

Diesel schaarliften

Werkhoogtes van 12-18 meter. Hefvermogen tot 1.100 kg. Met de 4×4 dieselmotor is het werken op een ruwe ondergrond geen probleem.

VERREIKERS MANITOU

Verreikers Manitou

Sterk werkpaard voor alle werkzaamheden op de bouw of bij evenementen.  Manitou verreikers met werkhoogte van 10 tot 21 meter en hefvermogen tot 5 Ton.

DIESEL HOOGWERKERS

Diesel hoogwerkers

Werkhoogtes van 12 tot 43 (!) meter.  4×4 diesel hoogwerkers zijn geschikt voor ruw terrein en uitdagende klussen.

ELEKTRISCHE HOOGWERKERS

Elektrische hoogwerkers

Groot horizontaal en verticaal bereik met onze elektrische hoogwerkers. Van 10 tot 16 meter. Uitermate geschikt voor onderhouds- en montagewerkzaamheden.

MINI GRAAFMACHINES

Mini graafmachines

Krachtige Takeuchi graafmachines met rupsbanden, duwblad en drie graafbakken.  2,4 of 3,5 ton (2,4 ton met verstelbare rupsen).

DIESEL HEFTRUCKS

Diesel heftrucks

Verhuur van sterke heftrucks van Hyundai en Toyota.  Hefvermogen tot 4,5 ton.  Ergonomisch ontworpen voor uw comfort.

ELEKTRISCHE HEFTRUCKS

Elektrische heftrucks

U wilt sterke prestaties en tegelijkertijd een hoog rendement bij extreme wendbaarheid? Kies van voor onze elektrische heftrucks met achterwielaandrijving.

COMPRESSOREN

Compressoren

Diverse compressoren te huur met een debiet van 2,7 tot 8 kubieke meter en een werkdruk van 7 bar.

TOEBEHOREN

TOEBEHOREN

Allerlei toebehoren